Skip to content

Diepenmaat Sport

WINTERSPORT
Binnenkort op wintersport? Diepenmaat Actief in sport geeft je de belangrijkste tips om optimaal van je wintersportvakantie te kunnen genieten. Doorgewinterde wintersportliefhebbers kennen de do’s en don’ts van de sport, maar als je weinig ervaring hebt met skiën of snowboarden, dan is het absoluut aan te raden je goed te laten adviseren over de juiste uitrusting. Bij Diepenmaat kunnen ze je in de winkel veel vertellen over de wintersport maar uiteraard ook waar je op moet letten bij het aanschaffen van ski’s, snowboards en de juiste aanvullende uitrusting. Zo kun je veilig en zelfverzekerd afdalen van die zonovergoten witte hellingen. Kom gerust langs voor meer wintersport advies in de winkel, waar ze je graag verder helpen. Op maat aanpassen van Fischer skischoenen
In de wintermaanden hangt de wintercollectie volop in de rekken. Het is een compleet assortiment voor de wintersporter: van handschoenen tot ski-jassen, van brillen tot ski’s, van snowboardbroeken tot snowboards.

Alweer enkele winters is het mogelijk Fischer skischoenen op maat aan te passen. In 18 minuten tijd wordt de skischoen aan je voet verwarmd en daarna vacuüm gekoeld, waarna de binnen en buiten schoen geheel zijn aangepast aan jouw eigen voet. Dit unieke concept geeft je als skiër veel meer plezier tijdens zijn wintersport.

Een moment geduld aub.