Skip to content

Diepenmaat Sport

TENNIS
Wil je beginnen met tennis of heb je een nieuwe tennisracket nodig? Diepenmaat Actief in sport geeft advies waar je op moet letten bij het kopen van bijvoorbeeld een tennisracket of tennisschoenen. Voor persoonlijk advies kun je terecht in onze winkel.
Tennisschoenen 
Stabiliteit en bewegingsvrijheid zijn eigenschappen die van belang zijn bij een tennisschoen. Tennisschoenen worden namelijk gemaakt voor de korte en explosieve bewegingen die je op de tennisbaan maakt. Koop daarom niet zomaar sportschoenen, maar specifieke tennisschoenen. Bij Diepenmaat Actief in sport vind je tennisschoenen die ademend en schokabsorberend zijn en extra steun bieden bij de hiel. Of je nu een professioneel speler bent of een beginner, we hebben een breed aanbod voor ieder niveau en alle ondergronden.

TENNISKLEDING
Zoals bij de meeste sportkleding is het ook bij tenniskleding belangrijk dat het vochtregulerend en ventilerend is. Zo kun jij je focussen op je spel zonder daarbij door bijvoorbeeld zweet of warmte gehinderd te worden. De pasvorm van de kleding volgt de natuurlijke beweging van de speler en verhoogt het comfort.

TENNISRACKET
Wil je een tennisracket kopen maar weet je niet welk racket het beste bij jou past? Rackets kunnen verschillen in bladgrootte, balanspunt, gewicht en lengte en voor een persoonlijk advies ontvang je bij ons in de winkel