Skip to content

TEAM DIEPENMAAT EN HUN PERSONEEL
Het team van Diepenmaat Actief in sport bestaat uit de familieleden: John George en Mariëlla en aan aantal sportieve collega’s. Natuurlijk sporten ze zelf en vinden ze het leuk om met hun klanten over sport te praten. John loopt al jaren hard bezoekt regelmatig de sportschool om op krachten te blijven. George is de voetballer in de familie, heeft enkele jaren getennist en heeft vroeger alle houtgrepen in de judosport geleerd. Mariëlla vroeger een fanatieke hockeyster, een triatleet in haar top jaren en na haar tenniscarrière is zij nu een regelmatige bezoeker van de sportschool. En alle drie zijn het fervente wintersporters. Uiteraard volgen ze de ontwikkelingen in de sport ook op de voet door regelmatig beurzen en clinics te bezoeken. Zo kunnen ze hun klanten professioneel over de juiste artikelen te adviseren.

ENTHOUSIAST
Het leuke aan hun werk vinden de drie ondernemers het enthousiasme waarmee ze klanten over sport kunnen vertellen en de diversietijd van zoveel verschillende sporten onder een dak. Zowel Mariëlla als George en John putten daarbij uit vele jaren ervaring die ze met de winkel opdeden. Ook het feit dat ze actief een sport beoefenen draagt bij aan de service die Diepenmaat graag verleent: eerlijk advies en duidelijke uitleg. ,,Het is de beleving”, zegt Mariëlla. ,,De sfeer in onze winkel moet goed zijn, want alleen dan kun je een goede mix vinden van wat de sporter wil en wat het beste bij hem of haar past. Zo’n winkel willen we zijn. Een speciaalzaak voor de beginnende en de doorgewinterde sporter.”

INFO ALGEMEEN:
Diepenmaat heeft haar assortiment grotendeels in aantal categorieën opgedeeld; fitness, tennis, voetbal, hockey, indoor (volleybal, handbal, squash), bad en beach, running, wandel en wintersport. De winkel is ook naar deze sport categorieën ingericht.

Naast een breed aanbod van schoenen en sportartikelen bieden ze veel keuze in modieuze en functionele sportkleding, om actief in te sporten of comfortabel in te relaxen.

Een moment geduld aub.