Skip to content

INFO ALGEMEEN
Diepenmaat heeft haar assortiment grotendeels in zeven categorie├źn opgedeeld; fitness, tennis, veldsport (voetbal, hockey en kaatsen), indoor (volleybal, handbal, squash), bad en beach, running en wintersport. De winkel is ruim opgezet en helemaal volgens thema ingericht, iets waar Diepenmaat Actief in sport veel waarde aan hecht. De klant moet bij binnenkomst meteen snappen waar hij moet zijn. Dat proberen ze door de inrichting zo duidelijk mogelijk te maken en per seizoen aan te passen.

SERVICE
De sportieve familie Diepenmaat is enthousiast en heeft door hun jarenlange ervaring veel kennis van de producten. Ze vinden het belangrijk om hun klanten professioneel over de juiste artikelen te adviseren. Naast een breed aanbod van schoenen en sportartikelen bieden ze veel keuze in modieuze en functionele sportkleding, om actief in te sporten of comfortabel in te relaxen.

PERSOONLIJK
De drijfveer van de familie Diepenmaat en hun personeel is sport. Ze vinden het leuk om zelf te sporten en met hun klanten over sport te praten. Ze bezoeken graag beurzen voor nieuwe producten, collecties of ontwikkelingen en volgen regelmatig sport clinics en niet alleen om bij te blijven is maar omdat ze het leuk vinden. Naast een breed aanbod van schoenen en sportartikelen biedt Diepenmaat Sport veel keuze in modieuze en functionele sportkleding, om actief in te sporten of comfortabel in te relaxen.

MERKEN
Adidas, Reef, Brunotti, Protest, Lutha, Ice Peak, Rehall, Tenson, Tweka, Speedo, Ceyll, Masita, Hummel, Reece, K-Swiss, Asics, Head, Prince, Yonex, Wilson, Salomon, Lowa, Hi Tec, Craft, Falke, Shock Absorber, Only, Bjorn Borg, Dita, TK, Mercian, Brabo, Osaka, Stag, MC-David, Uhl, Stanno, Bremsey, Matsuro, Everlast, Spalding, Agiva, Burton, Nordica, Atomic, Fischer, Salomon, Tunturi, Kettler, Barts, Ziener, Giroz