Skip to content

Diepenmaat sport

FITNESS
Fitness is veelzijdig; de meeste sportscholen beschikken over een flinke verscheidenheid aan zowel kracht- als cardiogeoriënteerde fitnessapparaten. De grotere fitnessclubs bieden daarnaast allerlei groepslessen aan, van body pump tot poweryoga. Dat is is fijn, want het stelt de sporter in staat veel af te wisselen. Zo train je verschillende spieren én verbeter je je conditie en je flexibiliteit. Maar wat trek je eigenlijk aan naar de sportschool? Met de juiste fitnessuitrusting kun je efficiënt én stijlvol sporten. Wil jij beginnen met fitness en advies over de uitrusting die bij jou past? Bij Diepenmaat Actief in sport kunnen ze je belangrijkste tips geven.

DE JUISTE FITNESSKLEDING
Veel mensen vinden het fijn om er leuk en verzorgd uit te zien als ze een bezoek aan de sportschool brengen. Sportkleding dient tegenwoordig niet alleen functioneel te zijn; hippe sportmerken besteden in toenemende mate aandacht aan mode en trends. Fashionable sporten: het kan! Maar als het om schoenen en kleding gaat, luidt het fitness advies van experts dat je kleding in de eerste plaats comfortabel, ademend en snel drogend moet zijn.
Bij Diepenmaat Sport vind je fitnesskleding van trendy merken die functionele sportkleding combineren met mode. Zo kom je niet alleen stijlvol en sportief voor de dag in de fitnessclub, maar kun je ook optimaal presteren! Ook voor specifieke vragen over fitness en advies omtrent de juiste uitrusting kun je altijd langskomen in onze zaak aan de Voorstreek. Daar helpen we je graag verder.

GEVECHTSPORTEN
Bij Diepenmaat hebben ze naast kleding en schoenen allerlei sport materialen van judo pak tot bokshandschoen, van springtouw tot boks zak. Kom en bekijk het assortiment bij in de winkel aan de Voorstreek.